В Сумській області поліцейські висунули звинувачення 41-річному мешканцю Глухова, який протягом тривалого часу, користуючись безпорадністю дівчинки, виробляв щодо неї дії сексуального характеру. Така інформація стала відома він прес-служби обласної прокуратури в соцмережах.

Слідству вдалося дізнатися, що місцева мешканка пішла до свого знайомого, який має педагогічну освіту, з проханням давати приватні уроки її малолітній доньці 2006 року народження.

"Протягом 2015-2017 років чоловік за місцем проживання в місті Глухів займався з дівчинкою. Тільки після того, як завершилося навчання, дівчинка змогла розповісти матері, що з початку 2017 року репетитор розбещував її", - зазначають правоохоронці.

Крім цього, як повідомляють поліцейські, на планшет школярки чоловік скачував фотографії порнографічного змісту, включаючи ті, в яких брали участь діти. Дівчинка боялася комусь таке розповісти, тому що не сумнівалася, що їй ніхто не повірить, і її вилають.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На даний момент чоловік заарештований. Його дії кваліфікуються за статтями насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещення неповнолітніх та поширення зображень порнографічного характеру. Прокуратура і поліція вже готують клопотання до суду про обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як убезпечити себе від домашнього насильства.

Так, необхідно обов'язково знімати факт насильства на фото або відео, фіксувати синці та садна після побиття, знімати побої на фото або відео, записувати загрози на диктофон.

Також Знай.UA розповідав, що в Україні з'явився новий закон, який дає право правоохоронцям за лічені хвилини розібратися з ґвалтівником, якщо факт правопорушення не буде піддаватися сумніву.

Крім цього, Знай.UA писав, що в Україні можна безкоштовно скористатися юридичною допомогою у випадку насильства в сім'ї, а також з'ясувалося, як це працює на ділі.