На території Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" у вівторок, 25 вересня, відбулося надзвичайна подія. Як повідомляє informator, невідомий чоловік спробував розкрити викруткою припарковане на території авто.

Схоже грабіжник навіть не намагався діяти непомітно, тому відразу ж був помічений охоронцем університету. Повідомляється, що невідомий тинявся біля автомобіля, поки його не помітив сторож, але, опинившись спійманим на місці злочину, зловмисник не придумав нічого кращого, як напасти на сторожа. В результаті сутички працівник вузу отримав поранення – грабіжник проткнув йому руку викруткою.

Дніпровська політехніка

Коли на територію університету приїхали патрульні поліцейські, зловмисник забрався на дах одного з гаражів і ні в яку не хотів спускатися назад. До речі, він був на милицях, оскільки приблизно півроку тому отримав перелом стегна, але адреналін, судячи з усього, зробив свою справу.

Наговоривши багато безглуздих і абсолютно не пов'язаних слів, чоловік все ж "спустився на землю", після чого інспектори посадили його в поліцейський автомобіль і відвезли у відділок. На місце викликали швидку допомогу, медики оглянули охоронця і в кінці кінців госпіталізували його в 16-ю міську лікарню. Чим керувався нападник і які були його плани на припаркований автомобіль, з'ясовуватимуть слідчі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві жорстоко вбили таксиста. У Києві молодий хлопець жорстко вбив таксиста, завдавши йому понад 30 ножових ударів у голову, шию і руки. Зараз вже відомо, що 19-річний хлопець викликав таксі, для того щоб дістатися до села Петропавлівська Борщагівка у Києво-Святошинському районі. Відомо, що по дорозі між водієм і хлопцем виник конфлікт, в результаті якого молодий чоловік накинувся на 40-річного чоловіка та вбив його.

Нагадаємо, ми розповідали моторошні історії жінок, які пов'язали свою долю з жорстокими вбивцями.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що троє чоловіків жорстоко познущалися над хлопцем з інвалідністю.

Також портал "Знай.uа" писав, що неадекват обстріляв таксиста за "місце під сонцем".