На популярному українському курорті "Буковель", гендиректором якого є скандальний нардеп Олександр Шевченко, спалахнув черговий скандал.

За повідомленням місцевих ЗМІ, навколо туристичного комплексу "Буковель" знову відбувається щось незрозуміле.

У небі ширяють гелікоптери, невідомі в масках з автоматичною зброєю перекривають дороги.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Найцікавіше те, що ніхто нічого не пояснює", - розповідають у мережі.

Місцеві жителі до смерті налякані, вони не розуміють, що відбувається, адже про жодні заходи чи якісь навчання людей ніхто не попереджав.

Офіційних коментарів з боку правоохоронців щодо подій біля курорту "Буковель" поки немає.

Нагадаємо, Служба Безпеки України провела масові обшуки на популярному гірськолижному курорті Буковель.

Про це повідомив народний депутат Олександр Шевченко в Facebook.

Як зазначається, обшуки проводять в "Буковелі" та в буковелівській дорожній компанії ПБС в Івано-Франківську.

СБУ
СБУ

Крім того нардеп розповів, що силовики вели себе досить агресивно. Зокрема, вони фактично виламували всі двері, які були на їх дорозі та "взяли" у заручники людей, які саме працювали на одному з підприємств групи компаній.

Він також висловив переконання, що подібні дії силовиків пов'язані лише з майбутніми президентськими виборами у яких має намір прийняти участь власник курорту.

Як писав раніше Знай.ua, скандальний генеральний директор "Буковелю" Олександр Шевченко нібито покриває людей, які б’ють відвідувачів його курорту.

Олександр Шевченко

Про це розповів депутат Чернігівської обласної ради Володимир Селянський, - пише Politeka.

Селянський поділився, що ще взимку його сина Олександра побили охоронці нічного клубу "Бука". Але Шевченко заявив, що хлопець сам почав бійку. Також він не видав людей, які побили молодика.


Також Знай.ua писав про те, що скандального генерального директора Буковелю Олександра Шевченка, який балотується до Верховної Ради по 83-му виборчому округу в Івано-Франківській області, спіймали на підозрілій діяльності.