В Дніпрі, в ніч на 30 вересня сталася аварія, в результаті якої з-під житлового будинку просто почав бити фонтан, а поруч утворюється яма.

Про іцидент на вулиці Осіння повідомляє "Інформатор".

"Вода б'є з-під стін одного з під'їздів будинку і стікає далі по тротуару та проїжджої частини. Аварію помітили місцеві жителі близько 4:40 ранку. У визначеному місці під будинком навіть встигла утворитися яма", – йдеться у повідомленні.

За словами місцевих жителів, в "Дніпрводоканалі" на момент аварії ніхто не відреагував на звернення, а ЖЕК ігнорує проблему. Вода помалу стікає на сусідню вулицю і затоплює дорогу.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Наголошується, що 6:55 ранку проблему так ніхто й не взявся вирішувати, не видно було представників комуналних служб, ані інших відомств.

Дивіться: що пережили вночі жителі одного з районів Дніпра

Нагадаємо, у Києві прорив теплотраси знищив припарковане авто. На місці утворилась гігантська яма, а гейзер бив у висоту 10 метрів. За попередніми даними, крім автомобіля, ніхто з людей не постраждав.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", 22 серпня, у Києві стався прорив труби з гарячою водою на бульварі Дружби народів в районі метро.

Відео події опублікувало видання The Village Україна. Тротуар та проїжджу частину залило, вода стікає у підземні переходи.

Також "Знай.ua" писав, що у популярному закладі Санкт-Петербурга загинули відвідувачі. В антикафе "Типовий Пітер"виявили тіла двох молодих чоловіків, плаваючих в окропі.

Як зясувалося, стався прорив теплотраси і двір почало заливати водою. Кафе знаходить у підвальному приміщенні і туди хлинула гаряча водаю Від опіків двоє молодих людей померли на місці.