У Запоріжжі на Дніпрі перекинувся катер, який належить Запорізькому обласному управлінню рибоохорони, на якому місцеві чиновники "лихачили" на шаленій швидкості. Через те, що сталося помер один чоловік, ще двоє отримали травми. Помер заступник начальника Управління захисту економіки, який очолює один з відділів Павло Саварець. Така інформація стала відома від місцевого порталу "Заноза".

Пригода сталася 30 вересня. Як стало відомо на даний момент, три місцевих чиновника "лихачили" на човні і відзначали отримання нових катерів.

Як з'ясувалося, в ході маневру, зробленого на шаленій швидкості, два чиновника вилетіли з катера, а третій залишився за штурвалом. На місце інциденту відразу ж вирушили рятувальники.

Одного з потерпілих швидко виявили і у важкому стані відвезли до 9-ї міськлікарні. Ним виявився голова Запорізького рибоохоронного патруля Дмитро Чайка, якого під час події порубало гвинтами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

З 16:00 на місці події проводив роботи Аварійно-рятувальний загін спецпризначення ДСНС, водна поліція і рибінспекція. Вже у 16:40 водолази витягли тіло загиблого Савареця.

Третім чиновником, який перебував на катері, виявився ще один працівник УЗЕ Павло Юшков, який теж обіймає посаду керівника.

Крім того, в ДСНС не дають коментарів з приводу того, що сталося на Дніпрі.

"Я не даю коментарів з даного питання. Прокуратура порушила кримінальну справу, і всім слідством займається прокуратура. Рятувальники були викликані вже в 16:00. Що було раніше, я не в курсі. Рятувальники тільки дістали тіло загиблого. Решту робила комунальна аварійно-рятувальна служба", - передає глава прес-служби ДСНС Юлія Баришева.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Танзанії затонув пором. Трагедія сталася 20 вересня на озері Вікторія. Сотні людей, що перебували на поромі, виявилися зниклими без вісті.

Рятувальники, почали операцію з пошуку людей, відразу ж знайшли 42 загиблих. Через кілька годин цифра зросла до 86. Ще пізніше - до 150.

Крім цього, Знай.UA писав про найвідоміші і несподівані корабельні аварії в історії людства.

Крім того, Знай.UA показував дивовижні знімки фотографа-дайвера, на яких він показує затонулі кораблі.