У вівторок, 25 вересня, пасажир запорізької маршрутки побив водія прямо в салоні. Відеоролик з фрагментом інциденту опублікували в соціальних мережах.

На відео можна помітити, що маршрутка в момент побиття водія стоїть на місці. Величезний чоловік б'є кулаками водія, який сидить за кермом і намагається ухилитися від побоїв.

В результаті конфлікту через оплату проїзду водій маршрутного таксі Запоріжжя отримав множинні гематоми. Деякі пасажири просили викликати міліцію.

"Вчора на Університетській, пасажир побив водія 80-ї маршрутки. Конфлікт виник через оплати проїзду. У водія численні гематоми. Людей бити не можна!" – йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Деякі користувачі мережі припустили, що водій ніяк не обороняється, тому що має намір через суд витрусити з кривдника кругленьку суму. Однак більшість користувачів, як і пасажирів маршрутки, стали на бік водія маршрутки, який "нарвався" на неадекватного пасажира.

Про те, чи вирішив водій знімати побої і направляти справу до суду, на даний момент не відомо.

Однак все частіше кривдниками виступають не пасажири, а самі водії маршруток. Так, Черговий водій відзначився скандалом з пільговиками.

На цей раз у Дніпрі. Але в даному випадку маршрутник не скандалив з бійцями АТО або їх родичами, а зі звичайною бабусею, яка пред'явила пенсійне посвідчення на пільговий проїзд.

Сталося все це в дніпровській маршрутці №33, яка випливає на рейсі Мирне – Старомостовая площа. Літня жінка пред'явила водієві маршрутки пенсійне посвідчення, на що водій зреагував досить неадекватно, почавши кричати, що на нього почалася "атака пенсіонерів".

Втім, він все ж взяв льготницу і рух продовжилося. Проте водій ще 10 хвилин продовжував кричати на бабусю і звинувачувати її, що вона "порпається по місту", а не сидить удома.

Нагадаємо, черговий бик за кермом маршрутки влаштував цькування пенсіонерів. Водій всю дорогу кричав на льготницу в маршрутці.

Як повідомляв "Знай. ua", водій маршрутки закинувся колесами і з вітерцем прокатав жителів Кривого Рогу. Люди припустили, що водій маршрутки під наркотиками.

"Знай. ua" писав, що маршрутники витрясуть з киян останні гроші. У Києві анонсували подорожчання проїзду на ще одному маршруті.