У Києві спалахнула потужна пожежа. Загорання сталось в ангарі з автомобілями на станції техобслуговування.

У вівторок, 2 жовтня, у Солом'янському районі столиці загорівся ангар з автомобілями. Про це повідомляє прес-служба ГСЧС.

Пожежа виникла в другій половині дня на проспекті Відрадному, 95. Як зазначається в повідомленні, рятувальники отримали виклик о 16:33.

Пожежно-рятувальні підрозділи, які прибули на місце НП, виявили, що загоряння сталося в одноповерховому металевому ангарі з автомобілями на площі 150 кв. м.

Пожежу вдалось зупинити вже за годину – о 17:27 пожежу локалізовано.

Однак ліквідація пожежі триває. До гасіння вогню залучено 7 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 35 чоловік особового складу Київського гарнізону.

Надзвичайники повідомили, що загиблих і травмованих немає. Обставини виникнення пожежі з'ясовуються.

Про масштабну пожежу також повідомили у групі dtp.kiev.ua в Facebook. В соцмережі зазначається, що дим висотою під 300 метрів було видно навіть з усього правого берега.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Київ оперативний також розмістив в Facebook фото пожежі:

Нагадаємо, у Києві внаслідок пожежі в багатоповерховому будинку заживо згоріло двоє чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Карпатах згорів популярний готель.

Також "Знай.ua" писав, прикордонник із США влаштував сімейне свято, але в процесі випадково влаштував велику лісову пожежу.