У Києві внаслідок пожежі в багатоповерховому будинку померли дві людини. Така інформація стала відома від прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій в Facebook.

Пожежа сталася сьогодні, 30 вересня, приблизно о 14:52 на вул. Олени Теліги, 57.

"Після прибуття пожежно-рятувальних служб стало відомо, що пожежа почалася на кухні в одній з квартир на 7-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці одразу ж почали гасити полум'я. В 15:26 пожежники зуміли локалізувати пожежу, а о 15:48 - ліквідувати. В ході гасіння пожежі працівниками пожежної команди були знайдені тіла двох загиблих чоловічої статі", - зазначають там.

На місці події працювали 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 чоловік особового складу Київського гарнізону. Причина, за якою сталася пожежа, уточнюється.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше також сталася страшна пожежа в Мелітополі. Городяни протягом декількох років скаржилися на безпритульних, які зайняли один з під'їздів. У підсумку, будинок по проспекту 50-річчя Перемоги загорівся.

Місцеві жителі не сумніваються, що це саме волоцюги організували пожежу, так як в місці їх поселення були жахливі антисанітарні умови, гори сміття, а пізніше звідти і почалася пожежа.

А в Чернівцях за дивних обставин загорілася маршрутка. Таку інформацію розповіли очевидці. Зазначалося, що спроби швидко загасити загоряння, не привели ні до якого результату. Перехожі розповіли, що маршрутка просто згоріла дотла. Відомо, що загоряння почалося приблизно в дві години ночі.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Києві пенсіонери живцем горіли у своїй квартирі. Один з них, чоловік, згорів відразу. Пожежа сталася через замикання проводки. Через безліч мотлоху в квартирі, вогню нічого не коштувало швидко поширитися.

Також Знай.UA розповідав, що масштабна пожежа в елітному районі Києва потрапила на фото.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що популярний столичний ринок за ніч згорів повністю.