Кияни були вражені пожежею, яка сталась в центрі міста 28 вересня.

Поки що немає детальної інформації з місця подій, однак, поліція вже працює на місці аварії.

пожежа

Свідки вже виклали в мережі кілька відео пожежі. Масштаби катастрофи вражають.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, мережу сколихнула новина про те, що в центрі Києва на вулиці Михайла Драгомирова сталась масштабна пожежа.

Детальніше про це розповіли очевидці трагедії, передає ТСН.

пожежа

Як повідомили свідки, у Києві відбулась потужна пожежа в житловому комплексі "Новопечерські липки".

Вони одразу опублікували відповідне відео в мережі.

Переглядаючи запис, можна помітити, що займання сталося у прибудові до багатоповерхівки, а в небо здіймається величезний стовп густого, чорного диму.

Поки що додаткової інформації про причину пожежі, а також, чи постраждали у ній люди, немає.

Як повідомили свідки, станом на 16-05 пожежу у житловому комплексі вдалося загасити. Однак місцеві жителі наголосили, що вогонь вирував щонайменше півгодини.

Також варто згадати про те, що увечері у вівторок, 25 вересня, у Києві на території Бессарабського ринку сталося загоряння. За викликом на місце події прибули шість пожежних машин і одна одиниця спецтехніки. За попередніми даними, займання почалося в підвальному приміщенні Бессарабського ринку. Про це повідомляє Інформатор.

Бессарабський ринок

Дзвінок на лінію 101 надійшов близько 19:10. За словами відвідувачів, на території ринку стояв запах гару, а в приміщеннях почало гаснути світло. Прибулі на місце рятувальники встановили, що загорілися побутові речі на площі 15 квадратних метрів. Продавців та відвідувачів ринку евакуювали.

У 19:43 пожежу локалізували, а станом на 20:15 загорання вдалося повністю ліквідувати. Причину пожежі встановить слідство. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, в четвер вночі, 27 вересня, страшна пожежа почалася на столичній Оболоні: тут вогонь охопив один із магазинів на ринку "Мінський", який знаходиться біля станції метрополітену.

Як повідомляв Znaj.ua, у залі прильотів аеропорту Бориспіль оголосили термінову евакуацію через спрацювання сигналізації, яка нібито зафіксувала пожежу.

Також Znaj.ua писав про те, що в метро стався інцидент. Сьогодні з повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції стало відомо про затримання незвичайного пасажира. Справа в тому, що чоловік намагався у своїх речах перевозити гранати.