У п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу в хлібний магазин на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха.

Сепаратистські засоби масової інформації повідомляють, що в результаті вибуху сильно постраждала одна з кількох торгових точок. В будівлі магазину практично нічого не вціліло. Все що було на вітринах впало і розбилося.

Вибух у Донецьку

Жінка, яка працює в магазині по сусідству і яка стала свідком вибуху, розповіла, що її торгова точка теж постраждала. Продавець вважає, що вибух стався від чогось горючого, але, судячи з відео, зовні в приміщеннях не помітні сліди загоряння. Свідок також пояснила, що значні пошкодження отримав чоловік-продавець. Також вона бачила жінку зі слідами опіків.

Мешканці Донецька у соціальних мережах публікують фото і відео з місця події, а також коментують вибух. "Нічого собі хтось за хлібцем сходив… Наскільки я знаю, хліб не здатний вибухнути. Невже знову макаки з гранатами?", - пишуть донеччани.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, на якому видно наслідки двох потужних вибухів у центрі окупованого Луганська. Це трапилося влітку в районі площі Героїв Великої Вітчизняної війни біля комендатури "ЛНР".

Перший вибух прогримів о 15.30, в результаті чого загинув медичний працівник "народної міліції ЛНР", ще п'ятеро поранені. Спочатку здетонував саморобний вибуховий пристрій, закладений в сміттєвий бак біля продуктового магазину, а потім у повітря злетів начинений вибухівкою автомобіль.

Вибух у ЛНР

Нагадаємо, в окупованому Донецьку у приміщенні Університету торгівлі стався вибух, є жертви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пекельний вибух до смерті перелякав кримчан, соцмережі в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що страшні вибухи прогриміли у США, вулиці охоплені вогнем, є постраждалі.