У четвер вночі, 27 вересня, страшна пожежа почалася на столичній Оболоні: тут вогонь охопив один із магазинів на ринку "Мінський", який знаходиться біля станції метрополітену.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК". Відомо, що пожежа почалася близько 3:30 ранку, в загальній складності вогонь розійшовся по 200 кв м площі.

Через годину рятувальники повністю загасили приміщення. Щоб зробити це, пожежникам довелося виламувати двері сусідніх торгових павільйонів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Очевидці розповіли, що вночі невідомі кинули в магазин пляшку із запальною сумішшю, а працівники ринку, у свою чергу, стверджують, що бачили, як перед початком пожежі іскрився один з щитків електропроводки.

Зараз точну причину загоряння встановлюють фахівці. У результаті події, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Відео пожежі на своїх страних у Facebook викладають очевидці НП.

Вот так вот идешь ночью в магазинчик за пивом, а там рынок пылает. Оболонь, Минский рынок.

Geplaatst door Виталий Пасичный op Woensdag 26 september 2018

Проснулась случайно, а за окном такое вот...оказывается уже как час горит Минский рынок,взрывы все время и никак не могут потушить. А Пожарная станция в 3 минутах от рынка... Перекрыли все дороги, которые ведут к станции метро Минская со стороны базара...

Geplaatst door Kateryna Makarenko op Woensdag 26 september 2018

У Житомирі на території картонної фабрики спалахнула велика пожежа, вогонь охопив не менше трьох тисяч квадратних метрів площі. Їдкий дим вкрив все місто. Втім, експерти не оцінювали масштаби катастрофи, що могло загрожувати місту і його жителям.

Нагадаємо, в суботу рано вранці, 22 вересня, сталася НП в одному з дворів у місті Черкаси. Як стало відомо, загорівся припаркований позашляховик. Кажуть, що власником джипу є місцевий депутат.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу в хлібний магазин на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха.

Також Знай.uа писав , що 19 вересня у місті Хмельницькому загорілася будівля школи №1. Всі діти були успішно евакуйовані з будівлі навчального закладу.