В суботу рано вранці, 22 вересня, сталась надзвичайна пгодія в одному з дворів у місті Черкаси. Як стало відомо, спалахнув припаркований позашляховик. Говорять, що власником джипа є місцевий депутат.

Про це інформує місцеве видання dzvin.news.

Як пише джерело, в автомобілі згорів повністю моторний відсік та знищено пасажирський салон.

згоріло авто

Про причина пожежі наразі не говорять. Але однією з головних версій НП розглядається підпал.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На місці працюють працівники Найполіції. Всі подробиці втановлюються.

За попередніми даними, автомобіль належить депутату Черкаської міськради з фракції ВО "Черкащани", голові правління ГО "Інститут реформ міста" Івану Сухарькову.

авто депутата

Так це чи ні, наразі з'ясовують поліцейські.

Додамо, що на Сумщині спалахнув автобус просто на ходу, в якому перебувало 20 дітей.

Інцидент стався сьогодні на автодорозі біля села Штеповка Лебединського району. У салоні автобуса разом з двома педагогами були двадцять вихованців Хоружиського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Нагадаємо, у четвер вранці, 20 вересня, на трасі "Харків -Сімферополь" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася у Михайлівському районі Запорізької області неподалік від селища Тракторне.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у п'ятницю, 21 вересня, на трасі Київ-Харків перекинулась фура з фруктами. Це стало причиною серйозного затору.

Також портал Знай.ua писав, українці перекрили головну дорогу і змушують владу ворушитися. Мітингувальники висунули ряд вимог.

Крім того, як повідомлялося раніше, 19 вересня під будівлею Кабінету міністрів України зібралися власники автомобілів на іноземних номерах. Більше сотні "євроблях" припаркувалися просто на проїжджій частині.

Всі присутні переймаються майбутнім голосуванням, тому з вулиці Грушевського, Європейської площі та Хрещатику навіть не збираються їхати, поки не почують принаймні якогось рішення від політиків.