У п'ятницю, 21 вересня, на трасі Київ-Харків перекинулась фура з фруктами. Це стало причиною серйозного затору.Про це розповіло спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

Фура, яка перекинулася, перевозила яблука. В результаті аварії фрукти розсипалися по трасі і паралізували рух.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На 120 км траси Київ-Харків серйозний затор, причиною якого є фура, яка "розвантажилась" прямо на трасі. На щастя, без потерпілих", – йдеться у повідомленні.

Раніше 21 вересня в Сумській області в момент руху спалахнув автобус, в якому перебували 20 дітей. Таку інформацію повідомили в прес-службі поліції області.

"Інцидент стався сьогодні на автодорозі біля села Штеповка Лебединського району. У салоні автобуса разом з двома педагогами були двадцять вихованців Хоружиского центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Постраждалих серед них немає", - відзначили там.

Поліцейські попередньо зуміли встановити, що в ході руху несподівано загорівся моторний відсік транспортного засобу. У

точняется, що всі встигли вискочити з автобуса до того, як полум'я перебралося в салон.

На даний момент на місці інциденту проводить роботи слідчо-оперативна група поліції і фахівці, уточнюються причини та обставини займання.

На 120км траси «Київ-Харків» серйозний затор, причиною якого є фура, яка «розгурзилася» прямо на трасі. На щастя, без потерпілих. Фото: Alexandr Yu

Posted by Киев Оперативный on Friday, 21 September 2018

Нагадаємо, автобус з дітьми спалахнув прямо на ходу. Відзначається, що в автобусі перебувало 20 дітей.

Як повідомляв "Знай. ua", українці перекрили головну дорогу і змушують владу ворушитися. Мітингувальники висунули ряд вимог.

"Знай. ua" писав, що моторошне ДТП шокувало українців. Правоохоронці встановлюють особисті дані загиблих.