Мережу сколихнула новина про те, що в центрі Києва на вулиці Михайла Драгомирова сталась масштабна пожежа.

Детальніше про це розповіли очевидці трагедії, передає ТСН.

служба

Як повідомили свідки, у Києві відбулась потужна пожежа в житловому комплексі "Новопечерські липки".

Вони одразу опублікували відповідне відео в мережі.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Переглядаючи запис, можна помітити, що займання сталося у прибудові до багатоповерхівки, а в небо здіймається величезний стовп густого, чорного диму.

Поки що додаткової інформації про причину пожежі, а також, чи постраждали у ній люди, немає.

Як повідомили свідки, станом на 16-05 пожежу у житловому комплексі вдалося загасити. Однак місцеві жителі наголосили, що вогонь вирував щонайменше півгодини.

До слова, в Інтернеті з'явилися відомості про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Така інформація з'явилася від видання Обозреватель.

Наприклад, Маргарита Дідик у своєму профілі на Фейсбуці розповіла, що з торгового центру на Оболоні був помітний дим, а потім туди попрямували пожежні машини і карети швидкої допомоги.

швидка

"Якийсь жах твориться. Дим, пожежники, лікарі. Вивозять людей на ношах живих і, по-моєму, двоє були накриті повністю. Крик стояв жахливий і на стоянці поруч щось диміло",

- повідомила вона.

До того ж, в коментарях до посту вона зазначила, що вхід в ТРЦ виявився обгородженим стрічкою, а машини лікарів везли постраждалих в столичну клініку No8. Таку інформацію зуміла підтвердити і ще одна очевидиця події.

пост

"Поїхала купа швидких, приблизно 15. Частина з них повернула до 8-ої лікарні", - розповіла жінка.

На офіційній сторінці ТЦ Полярний про те, що трапилося нічого не сказано, також в прес-службі Держнс в Києві нічого не говорять про те, що були якісь дзвінки з вказаного району.

Нагадаємо, у четвер вночі, 27 вересня, страшна пожежа почалася на столичній Оболоні: тут вогонь охопив один із магазинів на ринку "Мінський", який знаходиться біля станції метрополітену.

Як повідомляв Znaj.ua, увечері у вівторок, 25 вересня, у Києві на території Бессарабського ринку сталося загоряння. За викликом на місце події прибули шість пожежних машин і одна одиниця спецтехніки. За попередніми даними, займання почалося в підвальному приміщенні Бессарабського ринку. Про це повідомляє Інформатор.

Також Znaj.ua писав про те, що у ніч на 24 вересня в Києві вщент згорів автомобіль. Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.