В місті Мелітополь Запорізької області спалахнула пожежа в багатоповерховому житловому будинку по проспекту 50-річчя Перемоги. Інцидент стався 28 вересня, а провину за пожежу місцеві жителі покладають на бездомних, які облюбували "чорних хід" одного з під'їздів.

Мелитопольчане поскаржилися, що бродяги влаштувалися в будинку декілька років тому і влаштували своє "гніздо" на першому поверсі одного з порожніх під'їздів.

За їх словами, в місці постійного перебування бездомних виникли жахливі антисанітарні умови і купи сміття, а пізніше сталося загоряння.

За словами мешканців будинку, в під'їзді "збираються люди без певного місця проживання, влаштовують тут посиденьки неприємного характеру. Збираються підлітки, які лазять по поверхах, порушують громадський порядок".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, в четвер вночі, 27 вересня, страшна пожежа почалася на столичній Оболоні: тут вогонь охопив один із магазинів на ринку "Мінський", який знаходиться біля станції метрополітену.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК". Відомо, що пожежа почалася близько 3:30 ранку, в загальній складності вогонь розійшовся по 200 кв м площі.

Через годину рятувальники повністю загасили приміщення. Щоб зробити це, пожежникам довелося виламувати двері сусідніх торгових павільйонів.

Очевидці розповіли, що вночі невідомі кинули в магазин пляшку із запальною сумішшю, а працівники ринку, у свою чергу, стверджують, що бачили, як перед початком пожежі іскрився один з щитків електропроводки.

Також раніше писали, що ввечері у вівторок, 25 вересня, в Києві на території Бессарабського ринку сталося загоряння. За викликом на місце події прибули шість пожежних машин і одна одиниця спецтехніки. За попередніми даними, займання почалося в підвальному приміщенні Бессарабського ринку. Дзвінок на лінію 101 надійшов близько 19:10.

Нагадаємо, у центрі Києва палає Бессарабський ринок, подробиці і кадри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" нічна пожежа охопила популярний столичний ринок.

Також Знай.uа писав, що у Києві пенсіонери живцем горіли в квартирі.