В курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнув готель. В результаті інциденту постраждала жінка.

Про це повідомили в прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, пише в понеділок, 1 жовтня, УНІАН.

Як повідомляється, 30 вересня у 05:04 надійшло повідомлення про пожежу в селищі Східниця в триповерховому дерев'яному житловому будинку, який використовувався як готель.

рятувальник
рятувальник

"У 07:54 пожежу ліквідували. В результаті пожежі отримала опіки потиличної області шиї I-II ступеня 60-річна жінка. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася", - заявлено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вогонь повністю знищив готель, до того ж, частково пошкодив сусідню будівлю. Обставини поки встановлюються. Для рятувальної операції було залучено 34 пожежних та 8 одиниць техніки.

Рятувальники
Рятувальники

УНІАН уточнює, що пожежа в приватному готелі "Зелені пагорби", який був побудований зовсім недавно. У будівлі знаходилися громадяни Білорусі, які серйозно не постраждали, але втратили речі і документи.

Раніше повідомлялося, що у Києві внаслідок пожежі в багатоповерховому будинку померли дві людини. Така інформація стала відома від прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій в Facebook.

Пожежа сталася сьогодні, 30 вересня, приблизно о 14:52 на вул. Олени Теліги, 57.

"Після прибуття пожежно-рятувальних служб стало відомо, що пожежа почалася на кухні в одній з квартир на 7-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, вогнеборці одразу ж почали гасити полум'я. В 15:26 пожежники зуміли локалізувати пожежу, а о 15:48 - ліквідувати. В ході гасіння пожежі працівниками пожежної команди були знайдені тіла двох загиблих чоловічої статі", - зазначають там.

Нагадаємо, в місті Мелітополь Запорізької області спалахнула пожежа в багатоповерховому житловому будинку по проспекту 50-річчя Перемоги.

Раніше Знай.ua повідомляв, в ніч на воскресіння30 вересня, у місті Чернівці прямо посеред вулиці загорівся маршрутний мікроавтобус.

Також Знай.ua писав, на Донбасі стався страшний вибух, в епіцентрі якого опинилися діти.