Померлий у катастрофі вертольота в Костромській області заступник генпрокурора Російської Федерації Саак Карапетян був координатором найбільш резонансних кримінальних справ та випадків, одним з останніх гучних справ яке загиблий вів, була справа отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його дочки в Англії.


"З 2006 роки Саак Альбертович утримувався на посаді керівника основного управління міжнародно-правового співробітництва (Генпрокуратури. - ред.), а з 2016 роки, почав свою роботу на посаді заступника генпрокурора, відповідав за "гучні" процеси, в тому числі слідство у справі замаху на Юлію Скрипаль в британському містечку Солсбері", – заявив "Інтерфаксу" знаючий інсайдер.

Наголошується, що Північно-Західне керівництво на транспорті Слідчого комітету РФ згідно прецеденту відкрило кримінальне провадження та розпочало розслідування згідно з пунктом 3 примітки 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


За останніми повідомленнями точним місцем аварії є село Вонышево, крім чиновника загинули ще щонайменше троє людей, це сталося у середу, всі тіла загиблих дуже обгоріли, але їх особистості повністю встановлені.


Саак Карапетян з'явився на світ в 1960 р. в хуторі Общесоветского Егорлыкского регіону Ростовського краю. У 1983 р. закінчив Ростовський урядовий інститут прізвища М. А. Суслова згідно з професії "Правознавство". За заявами відповідальних за ведення процедури розслідування, Саак Карапетян на момент аварії знаходився в особистій відпустці.З

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що офіційні представники ізраїльської армії погодилися передати Російської Федерації інформацію про збитий російському літаку Іл-20. Нагадаємо, що катастрофа сталася над сирійською територією.

Нагадаємо, що в Нижегородської області розбився російський винищувач Міг-31. Пілотам, за попередніми даними, вдалося катапультуватися, вони вже вийшли на зв'язок. В мережі нещодавно оприлюднили перші кадри з місця падіння винищувача-перехоплювача Міг-31.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, что офіційні представники ізраїльської армії погодилися передати Російської Федерації інформацію про збитий російському літаку Іл-20. Нагадаємо, що катастрофа сталася над сирійською територією.