Мережу сколихнула новина про те, що популярний російський комік Павло Воля був доставлений в лікарню.

Як повідомив 112 канал, коміка госпіталізували в одну з лікарень Іркутська після концерту з підозрою на апендицит.

Павло Воля

Поки що про стан актора нічого не відомо.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Будемо чекати подальших подробиць.

До слова, користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляють джерела, причиною госпіталізації заслуженого артиста Росії став другий інсульт. На даний момент про стан 62-річного артиста нічого не відомо.

Микола Носков

У той же час, наближені артиста кажуть про те, що що його стан покращився.

При цьому засновник колективу «Парк Горького» Олексій Бєлов, де Носков колись був солістом, закликав молитися за його здоров'я.

Як багато хто знає, труднощі Миколи Носкова зі здоров'ям почалися навесні 2017 року, оскільки в той період артист переніс операцію з видалення тромбу, який перебував в шийному відділі.

Крім цього артиста госпіталізували місяцем раніше з підозрами на інсульт.

Нагадаємо, відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Як повідомляв Znaj.ua, в 21 столітті, еру інтернету дуже легко ввести когось в оману. Іноді на гачок траплялися навіть впливові ЗМІ, які публікували неперевірену інформацію про смерть тих чи інших зірок.

Також Znaj.ua писав про те, що не дарма кажуть, що чоловік і дружина - одна сатана. Дружина популярного російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус продемострировала своє почуття гумору, пожартувавши над своїм чоловіком.