Користувачі мережі з хвилюванням спостерігають за станом здоров'я Миколи Носкова. Нещодавно стало відомо про справжню причину госпіталізації артиста.

Як повідомляють джерела, причиною госпіталізації заслуженого артиста Росії став другий інсульт. На даний момент про стан 62-річного артиста нічого не відомо.

Микола Носков

У той же час, наближені артиста кажуть про те, що що його стан покращився.

При цьому засновник колективу «Парк Горького» Олексій Бєлов, де Носков колись був солістом, закликав молитися за його здоров'я.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як багато хто знає, труднощі Миколи Носкова зі здоров'ям почалися навесні 2017 року, оскільки в той період артист переніс операцію з видалення тромбу, який перебував в шийному відділі.

Микола Носков

Крім цього артиста госпіталізували місяцем раніше з підозрами на інсульт.

До слова, радянський та російський музикант, співак і композитор Микола Носков у важкому стані потрапив до реанімації. У нього стався інсульт головного мозку.

Микола Носков

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Микола Носков

Нині 62-річний Носков перебуває в одній з московський клінік, куди потрапив ще на початку вересня. Його стан залишається важким.

У серпні артист вже потрапляв на лікарняне ліжко. Однак тоді його представник повідомляв, що його стан здоров'я покращився, а засновник групи "Парк Горького" Олексій Бєлов закликав молитися за його здоров'я.

Микола Носков

Навесні ж минулого року Носков переніс серйозну операцію з видалення тромбу.

Додамо, Носков є п'ятикратним володарем премій "Золотий грамофон", у 2018 році отримав завання заслужений артист Росії.

З 1981 року Носков виступав з ансамблем "Москва", з яким в 1982 році як лідер-вокаліст і гітарист, під керівництвом Давида Тухманова, записав альбом"НЛО" на фірмі "Мелодія".

Микола Носков

Пісня Миколи Носкова "Bang" займала перші рядки в хіт-парадах на радіостанціях США, а в Скандинавії її визнали піснею року. Відеокліп цієї пісні піднімався до 3-го рядка в чартах MTV. Альбом Gorky Park в 1989 році зайняв 81-е місце в списку двохсот найпопулярніших альбомів журналу "Billboard", а в Данії був визнаний "золотим" з продажу.

Нагадаємо, в дім відомого радянського і російського артиста Андрія Мягкова прийшла біда.

Як повідомляв Znaj.ua, популярний російський виконавець, музикант і композитор Микола Носков переніс інсульт.

Також Znaj.ua писав про те, що на 173 тисячі відміток "не подобається" під новим кліпом Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова "Ібіца", довелося всього 89 тисяч лайків. Користувачі здивовані – адже кліп був приречений на успіх. Проте участь в ролику Миколи Баскова стало найбільшою помилкою поп-короля.