Співробітники міліції етапували розвідника батальйону "Айдар" з позивним "Штефан" до районного суду Кременної Луганської області. Чоловіка винесли на носилках з реанімації та оперативно загрузили в "швидку".

Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook нардеп Ігор Мосійчук.

"Зараз продажні мєнти виконуючи злочинний наказ на носилках винесли з реанімації розвідника батальйону "Айдар" позивний "Штефан". Загрузивши в швидку допомогу, його етапують в районний суд Кременної Луганської області для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Нагадаю "Штефана" звинувачують в викраденні і катуванні сепаратистів", - пише Мосійчук.

Зокрема, головний лікар районної лікарні Кремінної Лариса Кульбач стверджує, що "Штефан" абсолютно здоровий і допомагає його виштовхати з реанімації в автозак.

Читайте також: На благодійному аукціоні "продають" українського солдата (фото)

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Будемо чекати, поки патріотів влада з лікарні буде доправляти не лише до буцегарні, а й викрадати як Юрія Вербицького (тобто навіки)", - коментують цю ситуацію користувачі Facebook.