На благодійних аукціонах продають побачення з воїнами.

Так, на популярному аукціоні в Facebook, де торгують речами – від прикрас хендмейд до тубусів з-під гранатометів, виставили на торги... солдата "Айдара" Антона Вальяноса.

Стартова ціна за побачення з воїном 500 грн. Але "айдарівець" обіцяє придумати незвичайну екскурсію Києвом.

29-річний парубок охоче погодився взяти участь в яксті лота.

"Дівчати-волотнери за допомогою аукціону заробляють гроші та купують нам на війну необхідні речі, медикаменти й ін. І ось знайома, яка нам так допомагає, запропонувала мені взяти участь у ньому. Я погодився відразу, - говори "Знай" Антон.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як розповів нам Антон, він народився у Росії, в місті Норільськ, а виріс на Донбасі. Після університету йому запропонували роботу програмістом у Києві.

"Коли почалася війна, я три рази штурмував військкомат. Але мені сказали, що донбасівців не будуть брати, адже, нібито, у нас сепаратистські настрої. Тоді я пішов добровольцем в "Айдар". Пройшов багато гарячих точок на війні – Луганський аеропорт, Щастя й ін., – говорить Антон. – А до війни професійно займався бразильськими бойовими мистецтвами – джиу джитсу. Був двічі призером України на відкритому чемпіонаті".

Антон не ставить собі за мету знайти наречену на аукціоні. Але ми з'ясували, що у нього немає дівчини і парубок мріє після війни про троє діточок.

Читайте також: На благодійному аукціоні торгують тубусами від гранатометів

До речі, як розповіли організатори аукціону, вони вже не раз виставляли як лот зустрічі з людьми.

"У нас також, як Антон, брала участь дівчина з Харкова, юрист. Зустріч з нею продали за 550 грн., - говорить Вікторія Борзова. – Але тоді парубки були не дуже активні, сподіваємося, що дівчата тепер будуть активніші".

Відзначимо, що аукціон за півтора роки існування наторгував для допомоги солдатам в АТО більше 200 тисяч гривень.