Мережу сколихнула новина про те, що активіст, який займався захистом прав ЛГБТ + спільноти втік з психіатричної лікарні.

5 жовтня стало відомо, що з психіатричної лікарні ім. Павлова на вулиці Кирилівській, 103, в Подільському районі Києва, втік пацієнт, передає ТСН.

лікарня

Він активіст, а раніше працював журналістом. У лікарні хлопець перебував, оскільки проходив лікування від депресії.

Знайомі активіста вже повідомили про те, що був одягнений в бежеву толстовку і сірі штани, взутий в чорні кросівки. Теплого одягу, грошей і телефону у нього при собі не було.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки що є припущення про те, що він може перебувати на Подолі або на Позняках або Осокорках.

Батьки і знайомі хлопця просять усіх, хто може знати про його місцезнаходження терміново звертатися в поліцію.

Будемо стежити за подальшими подіями.

До слова, на території Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" у вівторок, 25 вересня, відбулося надзвичайна подія.

Як повідомляє informator, невідомий чоловік спробував розкрити викруткою припарковане на території авто.

швидка

Схоже грабіжник навіть не намагався діяти непомітно, тому відразу ж був помічений охоронцем університету. Повідомляється, що невідомий тинявся біля автомобіля, поки його не помітив сторож, але, опинившись спійманим на місці злочину, зловмисник не придумав нічого кращого, як напасти на сторожа. В результаті сутички працівник вузу отримав поранення – грабіжник проткнув йому руку викруткою.

Коли на територію університету приїхали патрульні поліцейські, зловмисник забрався на дах одного з гаражів і ні в яку не хотів спускатися назад. До речі, він був на милицях, оскільки приблизно півроку тому отримав перелом стегна, але адреналін, судячи з усього, зробив свою справу.

Наговоривши багато безглуздих і абсолютно не пов'язаних слів, чоловік все ж "спустився на землю", після чого інспектори посадили його в поліцейський автомобіль і відвезли у відділок. На місце викликали швидку допомогу, медики оглянули охоронця і в кінці кінців госпіталізували його в 16-ю міську лікарню. Чим керувався нападник і які були його плани на припаркований автомобіль, з'ясовуватимуть слідчі.

Нагадаємо, в поліції Києва повідомили деталі резонансного випадку, який стався 2 жовтня, біля Центрального залізничного вокзалу. Нагадаємо, там невідомі на сірому авто викрали дівчину.

Як повідомляв Znaj.ua, Одессу шокувало чергове зникнення жінки. І справа в тому, що дівчина зникла не сама, а з маленькою дитиною.

Також Znaj.ua писав про те, що президента Інтерполу Мен Хунвей затримали і взяли під варту в Китаї. Про це повідомила South China Morning Post з посиланням на джерело.