В ніч на неділю, 7 жовтня, на Одеській трасі поблизу повороту на село Круглик ставлась жахлива ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що мотоцикл, який рухався у бік Києва з незрозумілих причин налетів на перешкоду, що розташована якраз у дуже небезпечному повороті, де я саме проводяться ремонтні роботи. Втративши водія і пасажира, мотоцикл проїхав ще близько 400 метрів.

Відзначається, що 32-річний водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці трагедії. Його пасажирка була госпіталізована у вкрай важкому стані. Правоохоронці відзначають, що найімовірнішою причиною ДТП стало те, що водій мотоцикла не помітив перешкоду через обмежену видимість дороги.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Ще однією з причин цієї трагедії можна також вважати перевищення швидкості. Розпочато розслідування.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у четвер, 4 жовтня, у Харкові сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: патрульний автомобіль збив жінку, що стояла на проїжджій частині. У цей момент копи відпрацьовували виклик і супроводжували карету швидкої допомоги.

Аварія сталася на перетині вулиць Золочевського Залютинській близько 21:00.

За попередньою інформацією, Toyota Prius, за кермом якого перебували правоохоронці, збив жінку, що зупинилася посеред проїжджої частини. На щастя, удар був не дуже сильним. Постраждалу госпіталізували і поставили діагноз "забій м'яких тканин". Медики повідомили, що зараз її життю нічого не загрожує і оцінюють стан як задовільний.

“На місці події працює слідчо-оперативна група. З'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди”, – сказали в прес-службі.

Крім того варто відзначити, що у Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.

Так за даними МНС, на трасі Твер — Ржев біля села Некрасово в Калінінському районі Тверської області зіткнулися автобус ЛІАЗ і Ford. У салоні Ford було 12 осіб, 11 з них загинули.

"За останніми даними, в результаті аварії - 13 загиблих, 17 постраждалих, з них чотири людини зараз доставляють в лікарню на" швидкій", - повідомили в прес-службі.

Імовірно, водій останнього не впорався з керуванням і допустив виїзд на смугу зустрічного руху. Точні обставини аварії поки невідомі.

Нагадаємо, президентський кортеж потрапив у ДТП біля Освенціма.

Як повідомляв "Знай.ua", київський водій повторив долю "Титаніка", є жертви.

Також "Знай.ua" писав, як швидко і дешево відновити документи на авто.

Моторошна аварія в Одесі. BMW на повній швидкості влетіло в зупинку з людьми