У середу, 3 жовтня, в Івано-Франківській області сталося смертельне ДТП за участю маршрутки і ВАЗ 2115.

Про це повідомляється в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

"Аварія сталася в місті Долина. 37-річний житель району, керуючи автомобілем ВАЗ-21015, рухаючись по вул. Данила Галицького, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes-Benz Sprinter, за маршрутом Долина - Івано-Франківськ", - розповіли поліцейські.

В результаті ДТП водій автомобіля отримав травми, несумісні з життям. Шість пасажирів автобуса отримали травми, чрезе які були госпіталізовані.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася біля столичної станції метрополітену "Нивки". Тут співробітник правоохоронних органів, попередньо прийнявши на груди, на великій швидкості влетів у відбійник, половина авто перетворилася в кришиво. Дивно, але сам водій вижив.

То перед тим, як сісти за кермо він випив, чоловік відмовився підтверджувати, як і проходити огляд. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у своєму Telegram-каналі.

"Знайомтеся, це Саша. Якщо що, це не він їхав за кермом Audi і не він оновив відбійник на шляхопроводі біля станції метро Нивки", - йдеться в повідомленні.

"Ну і так як він не пив, тому і огляд відмовився проходити (до слова, йому не звикати, адже це вже другий раз в його житті, коли "не я, не пив" і т.д.) До речі, раз це всюди не він, значить, напевно, і не він п'яний діючий співробітник Святошинського РУ ", - пише спільнота.

Нагадаємо, у Києві горе-водій протаранив маму з дитиною.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві сталося масштабне ДТП: шокуючі подробиці про п'яного гонщика на Lanos.

Також Знай.ua писав, як киянин протаранив копів і загорівся.