В центрі Парижа сталася стрілянина. З'явилася перша інформація з місця події

Сьогодні у центрі Парижа сталася НП. Недалеко від Єлисейських полів злочинці розстріляли автомобіль. За попередньою інформацією, пасажир та водій отримали серйозні поранення. Їх доставили в лікарню. Поки подробиць про їх стан немає. Про це повідомляє Le Parisien.

Відомо також, що обстріл стався сьогодні вранці. На місце пригоди виїхали правоохоронці і "швидка". Поранених одразу ж доправили до лікарні.
Стан пацієнтів важке, чи зможуть вони вижити – поки невідомо. Їх життю загрожує небезпека. Злочинцям вдалося втекти з місця, їх розшукує поліція. Причини та обставини обстрілу з'ясовують. Подробиці будуть пізніше.

Нагадаємо, раніше слідом за Михайликом в Одесі вбили ще одного активіста: перші подробиці. Стало відомо про обстріл особистого авто активіста "Автомайдану". Власник транспортного засобу в результаті нападу отримав поранення і потрапив у лікарню. Про це повідомляє поліція Одеської області та активісти "Автомайдан Одеса".Інцидент стався в суботу, 6 жовтня, об 11.00 вечора на Люстдорфській дорозі.
Активіст зупинився на світлофорі біля автозаправки, що в цей час до машини під'їхала інша машина, з якої вискочили невідомі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" масові затримання і поранення охоронців: копи розкрили шокуючі подробиці нічної стрілянини в Києві.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, любовні розбирання українців закінчилися дикої перестрілкою. За попередньою інформацією, дівчина гуляла з хлопцем. Її помітив її колишній супутник і приревнував до нового чоловіка. Ревнощі досягла своєї межі і між двома чоловіками виникла суперечка, в ході якої колишній залицяльник вистрілив в руку чоловікові з травматичного пістолета і зник з місця.