У Дарницькому районі Києва майор ЗСУ влаштував стрілянину у місцевому кафе – там військовий відпочивав із друзями по службі, і, ймовірно, випивав.


За даними очевидців, перед цим між ними та цивільними особами сталася бійка, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати із важкими вогнепальними пораненнями.

"Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України" Хуліганство "щодо майора ЗСУ", - повідомила прес-служба військової прокуратури центрального регіону України.


Сталося це 6 жовтня, близько 4:00. Під час конфлікту і бійки з групою цивільних осіб майор ЗСУ застосував проти останніх травматичну зброю. Офіцер почав стріляти з зареєстрованого особистого пістолета травматичної дії "Форт-12". В результаті стрілянини два цивільних особи були травмовані.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Офіцер ЗСУ затриманий. До суду передано клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Стан здоров'я травмованих задовільний, госпіталізації не потребували", - додали в прокуратурі.


Дивіться: військовий пенсіонер відкрив стрілянину з мисливської рушниці по односельцях


Нагадаємо, в столичному кафе невідомі відкрили стрілянину.
Як повідомляв Знай.ua, на вулиці Грушевського у Києві група підлітків розгромила продуктовий магазин.
Також Знай.ua писав, в Одесі під час стрілянини постраждав чоловік.