В ніч на 10 жовтня в столиці обстріляли квартиру прес-секретаря міністра інфраструктури Володимира Омеляна Марини Томко

Обстріл

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.
Як повідомляється, вона проживає на двадцятому поверсі. Невідомі вистрілили в балконне вікно. На щастя, із-за інциденту ніхто не постраждав.

Сама не Томко написала, що відразу ж викликала правоохоронців. За фактом почали розслідування. Також вона зазначила, що не хоче пов'язувати цей випадок з професійною діяльністю. Було це хуліганство або дійсно вистрелили у вікно конкретної людини, буде розбиратися поліція.

Вчора ввечері близько 22:30 в балконне вікно моєї квартири був постріл. 20 поверх будинку. Ніхто не постраждав. Пробито зовнішнє скло склопакета, внутрішнє ціле. На місце події майже одразу прибула поліція і слідчі. Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи. Не хочу пов'язувати цей випадок з професійною діяльністю. Але навіть якщо це хуліганство, це має встановити слідство. Виношу цю ситуацію в публічну площину з метою забезпечення безпеки себе і своєї сім'ї.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, раніше Солом'янський районний суд Києва ухвалив попереднє рішення у справі міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого підозрюють у незаконному збагаченні і декларуванні недостовірної інформації.

Як повідомляв портал "Знай.uа" суд залишив Омеляна зі шкарпетками, краваткою і книгами. Солом'янський райсуд Києва прийняв рішення про арешт майна міністра інфраструктури Володимира Омеляна, якого НАБУ підозрює у незаконному збагаченні. У свою чергу прес-секретар міністра визначила конкретний перелік майна, яке було заарештовано судом.


"Знай.uа" писав, що українцям показали скандальне листування Омеляна.