Ввечері 10 жовтня на центральній вулиці Харкова Клочковській сталась зухвала стрілянина, внаслідок якої було поранено людину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що стрілянина сталась поряд зі спортклубом Yod.

Варто відзначити, що начальник Головного упраління поліції Харківщини Олег Без відразу ж розповів, що за інформаціжю правоохоронців зловмисники стріляли з автомату.

⚡Стрілянина у центрі Харкова. Одна людина поранена. Інформацію про стрілянину на вулиці Клочківській поряд зі...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door UA: Харків op Woensdag 10 oktober 2018

Також відзначається, що зловмисники імовірно цілили у місцевого бізнесмена, який саме виходив зі спортивного клубу, який там розташований.

Постраждалого відразу ж відправили до лікарні, де медики роблять все можливе щоб врятувати його життя.

Наразі вже відомо, що злочинці стріляли у бізнесмена Владислава Безрукого, який займає посаду генерального директора юридичної компанії "Легіон". Крім того відзначається, що правоохоронці очепили цілий квартал та намагаються знайти сліди ймовірних злочинців.

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 8 жовтня, в Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської області.

У ніч на 8 жовтня, близько 03:30 в поліцію надійшов дзвінок від жителя будинку, який повідомив про крики і звуки пострілів на вулиці. Виявилося, що поранили місцевого бізнесмена.

Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований в лікарню.

За попередньою інформацією правоохоронних органів, невідомі напали на бізнесмена у дворі будинку. У нього стріляли з травматичної та мисливської зброї.

Наголошується, що злодій був буквально усіяний гільзами. Експерти відзначають, що їх було кілька десятків.

Очевидці розповідають, що в конфлікт зі стріляниною брало участь приблизно п'ять осіб. На даний момент поліція встановлює їх особи і розшукує інших зловмисників.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). По даній статті злочинцям загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, п'яний військовий вивалив "ствол" у середмісті Києва.

Як повідомляв "Знай.ua", безжальний натовп дітей розгромив магазин в самому серці Києва.

Також "Знай.ua" писав, що друга за вихідні стрілянина сколихнула Одесу, жителі бояться вийти на вулицю.

Стрілянина в Одесі: Поранений активіст Автомайдану