У середу ввечері, 10 жовтня, в Херсоні невідомі обстріляли автомобіль Андрія Федоренка - помічника народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченка.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише сам депутат.

"Створюється моторошне враження, що Україна повернулася в лихі 1990-е. Часи, коли в країні панував кримінал. Вчора ввечері невідомі розстріляли авто власника фірм "ПСП "Ушба" і ТОВ "Славута-Південь", мого помічника на громадських засадах Андрія Федоренка", - пише він.

Юрій Одарченко

Він додав, що злочинці потрапили в його помічника, зараз він перебуває у лікарні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Андрія Васильовича знають на Херсонщині як активного борця проти рейдерства. Тому цілком зрозуміло, що таким цинічним способом його намагалися прибрати. Це спроба фізичної розправи, спроба вбивства", - пише Одарченко.

Складається страшне враження, що Україна повернулася у лихі 1990-ті. Часи, коли у країні панував кримінал. Вчора ввечері...

Geplaatst door Юрій Одарченко op Woensdag 10 oktober 2018

Прес-служба Національної поліції Херсонської області повідомила, що напад стався близько 21:10 на трасі "Херсон - Феодосія - Керч". В результаті двоє людей отримали поранення.

"Невідомі особи, які перебували в автомобілі, обстріляли з невстановленої зброї інший легковий автомобіль. Внаслідок цього двох чоловіків з пораненнями було госпіталізовано в медичний заклад в Херсоні", - пишуть правоохранетели.

Нападники зникли у невідомому напрямку, в області ввели план "Сирена". У поліції додали, що порушили кримінальну справу за статтею "замах на вбивство".

Нагадаємо, невідомийткрыл стрілянину в центрі столиці. Двоє постраждалих у важкому стані.

Як повідомляв "Знай.иа" російські тюремники довели укладених до бунту і затримують родичів.

"Знай.иа" писав, що неадекватні відвідувачі перетворили київське кафе на полігон, є постраждалі.