В Кіровську, який контролюється бойовиками (після перейменування – Голубівка, Луганська обл.) чоловік скоїв вбивство, жертвою стала його рідна мати. Після скоєного злочину він здав себе в «поліцію». Про це розповідають Донецькі новини, посилаючись на повідомлення прес-службі «МВС ЛНР».

у Кірові Чоловік убив рідну матір

Вчора, 10 жовтня 2018 року чергова частина Кіровського МВВС МВС ЛНР отримала повідомлення від громадянина 1981 р. н. Мешканець Кіровська сказав, що він убив власну матір. Виїхавши на місце злочину слідчо-оперативна група Кіровського МВВС МВС ЛНР виявила тіло громадянки 1961 р. н. на якому експерти виявили колото-різані рани.

Чоловік перебуває на обліку у лікаря психіатра. Йому був поставлений діагноз “шизофренія”. Громадянин сам зізнався у скоєному, на даний момент, за словами поліції, проводяться необхідні слідчі заходи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше було відомо про те, що білоруського вбивцю українських солдатів відправлять в психіатричну клініку для подальшого огляду.

Портал Знай.uа розповів про те, що українця підозрюють у вбивстві журналістки з Болгарії.

Знай.uа розбирався в подробицях виявлення трупа на березі Дніпра.