28-річна модель Келсі Квейл була застрелена за кермом власного автомобіля. Інцидент стався в штаті Джорджія. Вбивство молодої дівчини спричинило масову аварію. Про це повідомляє Лента.ру.

В США за кермом була застрелена модель

Квейл як зазвичай вирушила на роботу о сьомій ранку 8 жовтня. В результаті пострілу в шию вона втратила керування. Неконтрольований автомобіль виїхав на зустрічну смугу і протаранив ще три машини. Медики змогли виявити вогнепальну зброю у дівчини лише після того, як доставили в лікарню всіх постраждалих в ДТП.

Поліція припускає, що Келсі вступила в конфлікт з іншим учасником руху. Співробітники відомства не виключають ймовірність попадання в перестрілку з випадковості. Правоохоронці закликають усіх, хто був очевидцем або щось знає про події, повідомити їм.

Келсі переїхала в штат Джорджія з Каліфорнії зі своїм молодим чоловіком кілька місяців тому, заради продовження кар'єри моделі. Її взяли на роботу в кабінет стоматології, куди дівчина і прямувала в понеділок вранці. У моделі діагностували незворотні мозкові ушкодження, отримані в результаті пострілу. Зараз її рідні перебувають у лікарні готують себе до того, що незабаром доведеться відключити апарат штучної підтримки життя.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сестра Келсі в інтерв'ю одному з телеканалів сказала наступне: «Я просто хочу знати, хто це зробив. Це божевілля, вона такого не заслужила. Вона була найкращою людиною, вона була моделлю, але ніколи не дозволяла забивати собі цим голову. Вона любила всіх, а всі любили її».

Ресурс Go Funde Me запустив акцію по збору коштів для сім'ї Квейл. Спочатку для сім'ї загиблої моделі мали намір зібрати 5000 доларів, але користувачі відправили більше 15 тисяч. Гроші підуть на організацію похорону і оплату перельоту сім'ї Келсі в Каліфорнії.

Раніше в мережі було опубліковано відео з убивством відомого репера XXXTentacion.

Портал Знай.uа також розповів про подробиці загибелі іракської моделі.

на Знай.uа були опубліковані матеріали про смерть королеви краси.