Неподалік від української столиці, сталася страшна аварія. Так, в ніч з 15 на 16 жовтня між селом Калинівка і Броварами водій Toyota Corolla смерть збив пішохода.

За інформацією "Информатор" відомо, що жахлива ДТП сталася приблизно о 02.00.

Так, автомобіль рухався в бік Броварів. Навпроти кафе "Придорожнє" Toyota збила чоловіка. Після наїзду пішохід потрапив на автомобіль, через 60 метрів, він впав на асфальт. В ході подальшого руху чоловіка протягло ще близько 30 метрів по дорозі та йому відірвало ногу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тільки після того, як тіло чоловіка залишилося на дорозі, Toyota полетіла до кювету. Вже за межами проїжджої частини авто проїхало ще близько 70 метрів і тільки після цього Corolla врізалася в дерево. Правоохоронці також зазначили, що гальмівного шляху Corolla немає.

В результаті пригоди водія Toyota госпіталізували до Броварської лікарні, а пішохід помер на місці аварії. Від зіткнення загиблий отримав серйозні травми. При ньому документів не виявили, але на вигляд йому близько 25-30 років.

На жаль, свідків страшної аварії немає, тим не менш попередній висновок було зроблено згідно схемі ДТП. Що робив молодий чоловік на проїжджій частині і чи переходив дорогу або йшов по трасі — невідомо. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні показники кількості ДТП кожен день просто вражають цифрами. В Європі ці цифри значно менше, але і суми штрафів за порушення правил дорожнього руху відрізняються від українських. Давайте порівняємо, скільки платять водії в Україні та Європі за порушення ПДР, а саме за водіння в стані алкогольного сп'яніння.

Варто нагадати, що в неділю ввечері, 14 жовтня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівській області: в селищі Ралівка на вулиці Відродження загинула жінка, ще двоє людей отримали серйозні травми і зараз перебувають у лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Національної поліції Львівської області. За кермом "Mercedes" перебував 33-річний житель Самбірського району.

Нагадаємо, п'яні автокрадії влаштували жорстоку бійку з копами посеред Києва.

Як повідомляв Знай.uа у Києві благають врятувати людину, але городяни проти: шокуючі подробиці.

Знай.uа писав, російський боєць ММА потрапив у аварію в прямому ефірі.