Російський президент Володимир Путін зробив вже другу за кілька днів заяву щодо стрілянини та вибухів у політехнічному коледжі Керчі. Господар Кремля звинувачує в усьому не конкретних осіб, а "масову глобалізацію":


Таких, як Владислав Росляков, він вважає "людьми із нестійкою психікою, котрі створюють самі для себе героїв":

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

"Це в тому числі, судячи з усього, результат глобалізації, як не дивно. У соцмережах, в інтернеті ми бачимо, що там цілі сторінки створені. Все почалося з відомих трагічних подій в Сполучених Штатах, в школах США. Молоді люди з нестійкою психікою якихось героїв для себе створюють. Це означає, що всі ми разом взяті, не тільки в Росії - в світі в цілому, погано реагуємо на умови, що змінюються. Це означає, що ми не створюємо потрібного, цікавого і корисного контенту для молодих людей. Вони хапають ось цей сурогат героїзму", - сказав Путін.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Влад Росляков
Влад Росляков

Влад Росляков
Влад Росляков

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Дивіться: Путін про трагедію в Керчі


Нагадаємо, оприлюднено фото жертв керченської трагедії.
Як повідомляв Знай.ua, у мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу. На відео зафіксовано, як ймовірний винуватець вибуху Владислав Росляков прямує до приміщення.
Також Знай.ua писав, зросла кількість постраждалих внаслідок вибуху у керченському коледжі.