Після страшної трагедії, яка сталася в середу, 17 жовтня, у Керченському політехнічному коледжі там залишилися сліди крові, розбиті вікна і повний хаос.

Відповідне відео з місця злочину опубліковано на Telegram-каналі Mash.

"Зараз всередині "політеху", де сталася бійня, – так: кров, розбиті вікна, порвані підручники. Одяг стрілка, який він кинув у туалеті, теж до цих пір ніхто не прибрав", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в політехнічному коледжі Керчі загинули більше двох десятків людей, ще 60 отримали важкі травми. Приміщення закладу досі оточують силовики, прибули спеціальні групи слідчих. На розі коледжу, біля бордюру виріс імпровізований меморіал. Поруч із запаленими свічками і квітами складені м'які іграшки, хтось приніс дитячі малюнки. Нещодавно в мережу виклали і фото жертв, назвавши кожного поіменно.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Навколо коледжу панує моторошна атмосфера, тут зібралися ті, хто втратив близьких, очевидці трагедії і прості перехожі.

Жертва "керченського стрілка", Владислав Лазарєв, 19 років
Жертва "керченського стрілка", Владислав Лазарєв, 19 років

"Як тільки стало відомо про вибух і стрілянину в коледжі, мені подзвонив друг із Севастополя. У нього тут навчалася дівчина Аміна. Знаючи, що я живу в сусідньому будинку, попросив її розшукати і забрати. Аміна сиділа, притулившись до дерева, і дивилася в одну точку. Взуття на ній не було. На нозі був опік. Дівчина все повторювала, що у неї дзвенить у вухах", - розповів у коментарі місцевим ЗМІ очевидець подій Данило.

Жертва "керченського стрілка", Світлана Бакланова, 57 років
Жертва "керченського стрілка", Світлана Бакланова, 57 років

У лікарні поранених брали не відразу, навіть вивезти їх нормально не було можливості: доводилося нести прямо на дверях.

Жертва "керченського стрілка", Анастасія Бакланова, 27 років
Жертва "керченського стрілка", Анастасія Бакланова, 27 років

Нагадаємо, очевидці розповіли про теракт в Керчі.

Як повідомляв Знай.ua, що зросла кількість загиблих в результаті вибуху в Керчі.

Також Знай.ua писав, що бійня в Керчі виявилася не першої витівкою Рослякова.