В українській столиці на території телеканалу NEWSONE вранці 19 жовтня відбулася досить тривожна ситуація. Так, у системі безпеки телеканалу спрацювала пожежна сигналізація.

Про це стало відомо завдяки заяві ведучого Макса Назарова в ефірі NEWSONE.

Співробітникам у гучномовець оголосили про термінову евакуацію. Тим не менш з'явилася інформація, що ніякої пожежі не було і, на щастя, не довелося переривати ефір. Це була помилкова тривога.

Справа в тому, що фотостудія, яка розташована на території бізнес-центру "Лагода" запустила димову машину для зйомки, через що і спрацювала сигналізація. Станом на 9:00 телеканал продовжує працювати у звичному режимі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слідство встановлює ймовірних спільників студента Владислава Рослякова, які могли допомогти йому підготуватися до нападу на коледж в Керчі. Цю інформацію повідомив у четвер, 18 вересня, так званий "голова" анексованого Криму Сергій Аксьонов.

За словами Аксьонова, правоохоронці вже встановили, що в коледжі вбивця Росляков діяв самостійно. У той же час він вважає, що поодинці студент не зміг би провести "підготовчі заходи" до злочину.

Варто нагадати, що відомий російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко в черговий раз прокоментував страшну трагедію, яка сталася в окупованій Керчі. Про це він написав на власній сторінці в Facebook.

Зокрема, журналіст зазначив, що ще задовго до окупації жителі Криму навіть не чули про слово теракт, тероризм, вибух, адже вони жили на вільній території. Проте з приходом диктаторського режиму Путіна все дуже змінилося, причому в гіршу сторону.

Крім того Бабченко зазначив, що відразу після анексії розмови про зброю, вбивства, війська та паради в Криму стали буденністю. Також свого вогнику додає і російська пропаганда, яка постійно ллється через федеральні канали і постійно переходить кордони.

Нагадаємо, Путін розповів про ядерну війну, назріває паніка.

Як повідомляв Знай.uа відразу після керченської трагедії ФСБ заговорила про контроль інтернету.

Знай.uа писав, у Києві прогримів потужний вибух.