В мережі опублікували відеозапис огляду політехнічного коледжу Керчі, в якому один із студентів вчинив масовий розстріл людей.

Відповідний ролик був опублікований Слідчим комітетом Російської Федерації на YouTube-каналі.

На опублікованому записі можна побачити, як місцеві слідчі оглядають місце інциденту і роблять заміри. У кадр потрапили розбиті шибки та пошкоджені від пострілів двері.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков відкрив стрілянину та влаштував вибух в навчальному закладі, після чого покінчив з собою. За останніми даними, в результаті події загинув 21 чоловік, близько 50 були госпіталізовані.

Директор політехнічного коледжу в Керчі, де нещодавно прогримів потужний вибух, Гребеннікова Ольга дала офіційний коментар з цього приводу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в пятницю, 19 жовтня, в окупованій Керчі прощалися з першими 17 жертвами трагедії в політехнічному коледжі, яка сталася 17 жовтня. Як йдеться в сюжеті ТСН, похорон провели на старому міському кладовищі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що про кохану Владислава Рослякова, який швидше за все влаштував вибух в Керчі, відомо не так багато. У мережі іноді попадаються її фото, але дівчина до цього моменту взагалі не з'являлася на публіці.