У суботу, 20 жовтня на Одеській трасі сталася ДТП за участю кількох автомобілів. Неподалік від села Велика Солтанівка зіткнулися автомобілі Volvo, Skoda і Volkswagen.

В результаті аварії постраждали футболісти "Колоса".

Цю інформацію повідомив Інформатор з місця події.

За словами співробітників дорожньої поліції, автомобіль Skoda прямував зі сторони Києва і зробив зупинку біля повороту на розворот, щоб пропустити зустрічний потік автомобілів. У цей момент у нього ззаду влетіла Volvo. Skoda полетіла прямо під Volkswagen, в якому з матчу проти СК "Дніпро-1" поверталися футболісти "Колоса". Від удару такої сили Volkswagen перевернуло: він залишився лежати на даху в 30-40 метрах від місця зіткнення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У автомобілі Volkswagen знаходилися два гравця ФК "Колос": Олексій Зозуля і Василь Литвиненко. Одному з них знадобилася медична допомога.

У прес-службі футбольного клубу повідомили, що хлопці відбулися подряпинами і саднами.

Водій Skoda був госпіталізований у важкому стані. Від удару такої сили чоловік вилетів на проїжджу частину. Після зіткнення у Skoda практично відсутня передня частина, а двигун відлетів на кілька метрів.

За словами очевидців, аварія сталася близько 18:30, постраждало в ній чотири автомобіля. На місці події працювала дорожня поліція та слідчо-оперативна група, яка розбиралася в деталях події.

Нагадаємо, 20 жовтня у страшному ДТП під Києвом загинула відома актриса українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в субботу, 20 жовтня, на Троєщині сталася страшна ДТП в результаті якого автомобіль на повній швидкості врізався у відбійник.

Також портал "Знай.Ua" повідомляв про те, що 19 жовтня в столиці відбулося НП. У Києві автобус переїхав побитого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Нацполиции.