Не так давно анексований Крим оговтувався від наслідків інциденту у політехнічному коледжі, як ситуація повторилася – 22 жовтня вибухнув балон в офісі навпроти приміщення, вулиці Войкова 1-А.


За офіційними даними, ушкодження отримала одна людина, 13 осіб були евакуйовані з будівлі. Під час пожежі було врятовано жінку, яку доправили ув Керченську міську лікарню №1:

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

"Мало місце необережне поводження з балоном під час його заміни, його впустили, в результаті чого зірвало вентиль і відбулося утворення газоповітряної суміші з подальшим займанням", — йдеться у повідомленні.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Як відомо, 17 жовтня студент Владислав Росляков прийшов у Керченський коледж із рушницею та саморобними вибуховими пристроями і почав розстрілювати всіх, хто траплявся йому на шляху.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі

Після цього він наклав на себе руки у приміщенні бібліотеки.

Теракт у Керчі
Теракт у Керчі


Окупаційна "влада" відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 особи і травмування майже 60-ти — вбивством. Українська влада розцінила напад як теракт і вже почала розслідування.


Дивіться: Теракт у Керчі, коментар директора політехнічного коледжу


Нагадаємо, стало відомо, хто навчив керченського стрілка користуватися зброєю.
Як повідомляв Знай.ua, батько Владислава Рослякова вперше заговорив на камеру.
Також Знай.ua писав, дівчина керченського стрілка зробила емоційне зізнання.