У Вашингтоні відкрили стрілянину під час спроби незаконного проникнення у приміщення. Внаслідок інциденту одна людина отримала складене вогнепальне поранення, втім за неофіційними даними постраждалих може бути значно більше.


За інформацією The Washington Post, правоохоронні органи вже встановили особу жертви, поки що про його самопочуття нічого не відомо.

Стріляли неподалік телестанції Вісконсін-авеню. Згодом репортер американського телеканалу Fox 5 Ліндсі Вотс написала у своєму Twitter, що охоронець "вистрелив у чоловіка, який намагався несанкціоновано потрапити в будівлю". Журналістка додала: постраждалий був при свідомості, коли його забирала карета швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Її колега, Еван Ламберт зазначив, що поліції довелося заспокоювати персонал телеканалу, підтвердивши – "очевидної загрози немає", на даний час правоохоронці проводять розслідування інциденту.

На щастя, зловмисники не дісталися безпосередньо до павільйону зйомок, тому життя журналістів у безпеці.


Дивіться: стрілянина у будівлі Капітолію (Вашингтон)


Нагадаємо, у російському місті Таганрог розлючений батько взяв у заручники власних дітей.
Як повідомляв Знай.ua, в американському штаті Флорида, в місті Джексонвілл сталася стрілянина, шестеро осіб отримали поранення.
Також Знай.ua писав, у мережу виклали відео з керченського коледжу після вибуху, який ймовірно влаштував Владислав Росляков.