В американському штаті Флорида, в місті Джексонвілл сталася стрілянина. За даними зарубіжних ЗМІ, поранення отримали шестеро людей.

Владі поки що не вдалося затримати підозрюваних. Стрілець вів вогонь з проїжджаючого повз авто. Так відомо, що на даний момент поліція розшукує сірий седан.

Постраждали перехожі на тротуарі — їх особистості ідентифіковані, їм від 20 до 70 років. Троє поранених перебувають у критичному стані в лікарні.

Стрілянина сталася біля футбольного стадіону в місті Джексонвілл. Інших подробиць поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, що у Флориді вже траплялися схожі інциденти, в місті Джексонвілл невідомий влаштував стрілянину. В результаті стрілянини загинули дві людини, ще 11 були поранені.

Третім загиблим став сам злочинець — як заявила поліція, він покінчив з собою. Винуватцем трагедії став 24-річний Девід Кац — за попередніми даними, він жив у штаті Меріленд, місто Балтімор.

Раніше, інцидент стався в США в місті Тафт, штат Техас. Прямо під час святкування дитячого Дня народження сталася кривава перестрілка, в результаті якої загинули четверо осіб.

Джерело зазначає, що перестрілка сталася через сварки між двома сім'ями під час дня народження однорічної дитини.

Двоє підозрюваних у стрілянині втекли, але незабаром поліція повідомила про затримання одного з них – 20-річного хлопця. Другий підозрюваний – 37-річний батько затриманого молодика поки не затриманий.

Нагадаємо, у Києві майор ЗСУ влаштував стрілянину в місцевому кафе – там військовий відпочивав з друзями по службі, і, ймовірно, випивав. За даними очевидців, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати з важкими вогнепальними пораненнями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Керчі на місці кривавої бійні в технікумі тривають огляд місця події, правоохоронці допитують потерпілих і свідків.

Також "Знай.uа" писав, у Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Патрульні, які прибули за викликом, виявили пораненого чоловіка. Він був екстрено госпіталізований в лікарню.