Прямо під час святкування дитячого Дня народження сталася кривава перестрілка, у результаті якої загинули четверо людей.

стрілянина
стрілянина

Про це пише портал Рoliteka із посиланням на CNN.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався у США в місті Тафт, штат Техас. Інформацію повідомили у департаменті громадської безпеки США.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Джерело зазначає, що перестрілка сталася через сварку між двома родинами під час дня народження однорічної дитини.

Двоє підозрюваних у стрілянині втекли, але незабаром поліція повідомила про затримання одного з них – 20-річного хлопця. Другий підозрюваний – 37-річний батько затриманого молодика поки не затриманий.

Правоохоронці зазначають, що жертвами перестрілки стали четверо чоловіків у віці від 20 до 62 років. Всі вбиті-дід і три його онуки-з однієї родини.

Унаслідок шокуючого кривавого інциденту іще одна людина отримала поранення. За даними місцевих ЗМІ, це батько трьох убитих.

Медики додають, що наразі чоловік перебуває у критичному і шоковому стані, однак, загрози його життю немає.

Нагадаємо, ввечері 10 жовтня на центральній вулиці Харкова Клочковській сталась зухвала стрілянина, внаслідок якої було поранено людину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що стрілянина сталась поряд зі спортклубом Yod.

поліція
поліція

Варто відзначити, що начальник Головного упраління поліції Харківщини Олег Без відразу ж розповів, що за інформаціжю правоохоронців зловмисники стріляли з автомату.


Як писав раніше Знай.ua, у Чернівцях на вулиці Кобилянської сьогодні, 10 жовтня, відбулася стрілянина.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що інцидент стався в одному з двориків поблизу кафе. Також відзначається, що у результаті перестрілки поранили одного чоловіка. Відразу ж після оприлюднення інформації на місце злочину прибули відразу п'ять екіпажів патрульної поліції та медики швидкої допомоги.

Швидка допомога
Швидка допомога


Також Знай.ua писав про те, що п'яний службовець Генштабу ЗСУ із зброєю в руках почав цілитися в людей і до смерті налякав жителів столиці.