У середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченському політехнічному коледжі учень Владислав Росляков влаштував стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Загинули більше двох десятків осіб, ще 60 отримали важкі травми - поранення різної тяжкості, велика частина вбитих і поранених - підлітки.

Після вчиненої кривавої бійні Росляков наклав на себе руки.

У Мережі з'явилися моторошні кадри з керченського політехнічного технікуму після нападу на студентів і викладачів коледжу. На відеоролику видно сліди трагедії: підсохлі криваві калюжі і порвані підручники.

Тelegram-канал Mash опублікував кілька коротких відео. На першому збражено "коридор смерті", в якому Росляков розстрілював своїх однокурсників. На підлозі калюжі крові, в стінах сліди від куль, вибиті вікна, через які учні намагались втекти.

У другому короткому відео показано одне з приміщень навчального корпусу, на підлозі якого можна помітити засохлі калюжі крові, розбите в результаті вибуху скло і порвані підручники. За інформацією Mash, незайманим залишився і змінний одяг самого стрілка, який він кинув в туалеті технікуму.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, приміщення закладу керченського технікуму досі оточують силовики, прибули спеціальні групи слідчих. На розі коледжу, біля бордюру виріс імпровізований меморіал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійня у Керчі виявилася не першою витівкою Рослякова.

Також "Знай.ua" писав, керченська трагедія ризикує повторитися в будь-якому місті України вже завтра: як вберегти себе і дітей.