Стало відомо, що у страшній аварії, яка відбулася у вівторок, 23 жовтня, в центрі Києва, постраждав скандальний чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу.

Раніше повідомлялося, що в масштабній дорожньо-транспортній пригоді на бульварі Лесі Українки зіткнулися 20 автомобілів, серед яких також була машина Налчаджіоглу. Про це розповів сам чоловік Лорак Stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

скріншот з Stories Мурата Налчаджіоглу

Як з'ясувалося, Мурат не постраждав, однак його автомобіль отримав значні пошкодження. Примітно, що незадовго до аварії він публікував відео, на якому скаржився на завантаженість доріг.

Варто нагадати, що чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу в липні цього року зняли в одному з київських караоке-клубів, де він був на побаченні з темноволосою молодою красунею Яною Бєляєвою. На той час співачка перебувала за кордоном.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У свою чергу передбачувана коханка Мурата Яна всіляко заперечувала свій зв'язок з чоловіком знаменитої артистки. Вона підтвердила, що знайома з чоловіком Лорак, але наполягала на тому, що її з кимось переплутали і на ролику зображена не вона. На початку жовтня Лорак і Мурат все ж подали на розлучення. Однак співачка чутки про це не коментує.

Нагадаємо, що на офіційному ресурсі "Дизель шоу" нещодавно оприлюднили дані щодо стану здоров'я акторів, які потрапили в жахливу аварію на житомирській трасі. В результаті аварії загинула їхня колега, Марина Поплавська. Гумористи на той час якраз поверталися додому зі Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа, фура на швидкості протаранила автобус зі школярами на Черкащині. Двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні. Відомо, що з вантажівкою зіткнувся мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого знаходилося 17 дітей і троє дорослих.

Також портал Знай.uа писав, що експерт назвав, з якою швидкістю "Лексус" Олени Зайцевої налетів на жертв рік тому.

З'явилося відео масштабної #ДТП на Лесі Українки. За попередньої інформацією, лише один водій отримав незначні травми. Кажуть, що у вантажівки відмовило гальмо. Наслідки тут: https://kyivoperativ.info/dtp/dtp-kotoroe-proizoshlo-na-lesi-ukrainki-polnostyu-zablokirovalo-dvizhenie-v-storonu-bc-parus-ot/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 23 oktober 2018