В Підмосков'ї невідомі обчистили будинок генерала Міністерства Внутрішніх Справ. Забрали злодії найцінніше і дороге - ордена.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Mash.

У повідомленні йдеться, що група зловмисників пробралася в будинок Олега Коновалова в Одинцовському районі. Злодії віджали склопакети, що дозволило їм легко проникнути всередину.

Збиток невідомі завдали приблизно на 320 тисяч рублів. Вкрали ювелірні вироби, дорогі годинники, але це все дрібниці (для генерала). Невідомі забрали з собою найцінніше - три ордени Коновалова. Серед них був орден "За заслуги перед Вітчизною " 2-го ступеня".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва двоє невідомих обікрали школярів. Пара проникла в навчальний заклад ще 8 жовтня, проте до цих пір особи зловмисників не встановлені.

Злочин стався у школі №296 на вулиці Кошиця, 8. Молодий чоловік і вагітна жінка вкрали особисті речі учнів двох класів, повідомили у групі "Київ Оперативний" у Facebook.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", співробітники військової прокуратури і СБУ затримали лейтенант ЗСУ, командира роти охорони однієї з військових частин, під час спроби викрадення двох авіаційних двигунів ТВЗ-117А до вертольота МІ-8, вартістю близько 400 тисяч гривень.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що мережу потрясла новина про те, що 25 вересня прямо в центрі Києва обікрали громадянина Ізраїлю в той час, поки він перебував у ресторані місцевої кухні. Як розповіло джерело, цей неприємний випадок стався в ресторані української кухні "PetruSь", який знаходиться на Еспланадній.