Відомий український актор, учасник популярного "Дизель Шоу" Олег Іваниця повідомив про свій відхід.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Всі шанувальники і актори проекту приголомшені трагедією, що сталася на трасі "Київ-Чоп". В результаті аварії загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, інші учасники були серйозно травмовані.

Олег Іваниця вирішив розповісти все, що його турбує після того трагічного дня. Ця новина виявилася дуже сумною.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мариночка бачила сенс свого життя в тому, щоб радувати глядачів. І це дійсно прекрасний сенс. І Шоу має тривати. І глядачі повинні продовжувати радіти. І так і буде. Але я не можу уявити себе на сцені Дизель Шоу без неї. Не хочу. Йду." Олег Іваниця

В пості він написав, що жахливо шкодує про те, що пустив Марину на переднє сидіння автобуса. Без неї шоу вже не буде колишнім, тому актор вирішив піти.

Олег Іваниця

Нагадаємо, ще будучи дитиною, Марина Поплавська мріяла стати вчителем і працювати з маленькими дітьми. Колеги і друзі відзначають, що Марина Поплавська була неймовірно розумною жінкою, мала чудове почуття гумору. У знаменитої актриси немає дітей або чоловіка, все своє життя вона присвятила вихованцям школи, КВК та телебаченню.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Яна Глущенко, яка постраждала у страшній аварії під Києвом, зізналася, що важко переживає трагічну смерть своєї колеги по сцені Марини Поплавської.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що стали відомі подробиці поховання відомої актриси Марини Поплавської, яка трагічно загинула у дорожньо-транспортній пригоді.