Прес-служба "Дизель Шоу", після смертельної ДТП, у якій загинула акторка Марина Поплавська, вперше звернулася до своїх шанувальників з офіційним зверненням.

Так, команда "Дизель Шоу" прийняла рішення перенести осінній тур Very Special Original Party на початок 2019 року. Всі придбані квитки залишаються актуальними.

Цю інформацію було опубліковано на офіційній сторінці проекту у Facebook.

Остаточні дати проведення концертів у містах України будуть оголошені додатково.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вже цієї п'ятниці, 26 жовтня, в ефірі каналу ICTV і на Youtube-каналі "Дизель Студіо" випуск "Дизель Шоу" буде присвячений Королеві гумору" прес-служба

Нагадаємо, що актриса популярного українського шоу "Дизель" Марина Поплавська, яка днями трагічно загинула у ДТП, народилася в невеликому містечку Новограді Житомирської області. Ще будучи дитиною, вона мріяла стати шкільним учителем і працювати з маленькими дітьми. Після закінчення школи вона вступила до педагогічного університету в Житомирі.

Вже через кілька років Марина Поплавська втілила свою мрію у реальність і почала працювати у місцевій школі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", актриса популярного українського проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко розповіла трагічну правду про наслідки аварії, що сталася з усіма акторами шоу.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що стали відомі подробиці поховання відомої актриси Марини Поплавську, яка трагічно загинула у дорожньо-транспортній пригоді. Як відомо, 22 жовтня, у Житомирі прощалися з учасницею Дизель шоу.