В Росії активістка "Іншої Росії" відкрито порізала собі вени. Це сталося під час поліцейської виставки "Интерполитех"

Попередньо дівчина розкидала листівки, в яких висловила свою позицію щодо ФСВП (Федеральна служба виконання покарань). У результаті вона була затримана і доставлена в лікарню.
Інформацію оприлюднили російські ЗМІ.


У цих листівках говорилося про те, що Федеральна служба набагато гірше навіть, ніж ГУЛАГ і ГУЇН. На думку активістки, вони всіма можливими методами знущаються над ув'язненими. Тортури, побиття, інші методи самонаказания застосовують у своїй практиці. Це неприпустимо навіть до людей, які порушили закон.


Повідомляється, що тільки за два місяці цього року після резонансної публікації в ЗМІ відео з тортурами в Ярославській колонії виявлено 168 випадків незаконного застосування сили.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще


Щоб врятуватися ув'язненим доводиться закінчувати жити суїцидом, адже інших варіантів у них просто не залишається. Будь-який живий чоловік не зможе витримати таких мук, які їм підносить доля. Голодування і бунти, як це було нещодавно в Омську, не завжди приносять свої результати. Як тільки ситуація заспокоюється, над зеками продовжують знущання.


Скарги не працюють, адже в правоохоронних структурах вони прикривають один одного. В установах ФСВП використовується рабська праця ув'язнених. Оскільки в ув'язнених є можливість заробляти гроші, в структурі виходить наживатися і на цьому. Так, зеки горбатяться за кілька сотень рублів на місяць, переробляючи до 12-18 годин в день. Працює подвійна бухгалтерія, выкрывать яку навіть ніхто не збирається. А якщо хтось починає обурюватися, все закінчується не на користь ув'язнених.
Система злочинів продовжує працювати і ніхто не зможе зупинити цей оборот.

"Бандити і шахраї в погонах шкодять країні і суспільству. Ми вимагаємо дотримання прав ув'язнених, розслідування всіх фактів порушень співробітників ФСВП і дійсного покарання винних. Немає інквізиції! Розпустіть катів! ФСВП до чортів собачим " – заявила активістка.

Нагадаємо, раніше "Буря" у Лук'янівському СІЗО: всі подробиці бунту екс-торнадовцев.


Як повідомляв портал "Знай.uа" він не переживе: як виглядає "поїзд смерті", на якому хочуть переправляти Сенцова.