У Святошинському районі Києва, на бульварі Кольцова, місцеві мешканці самотужки затримали машину підозрюваних у розбійному нападі.


За даними правоохоронців, невідомий викрав з іномарки близько 800 тисяч гривень. Один із очевидців, намагаючись заблокувати авто зловмисників, отримав серйозні тілесні ушкодження.


Практично одразу викликали кілька нарядів патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Потерпілим виявився 37-річний киянин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В той час він знаходився на вулиці біля власного автомобіля та демонтував колесо, коли до нього підбіг невідомий чоловік, вихопив із салону його машини сумку з грошима від продажу автомобіля. Потім сів на пасажирське сидіння "Фольксвагена" з іноземною реєстрацією:

"Коли потерпілий почав наздоганяти авто зловмисників, вони наїхали на нього і прокатали на капоті. Але, дякуючи свідкам події, автомобіль заблокували і одного з нападників затримали. Іншого поки шукаємо. Затриманим виявився громадянин Г., його затримали у порядку статті 208 КПК. Найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу. Потерпілий отримав тілесні ушкодження, його доставили у лікарню", - прокоментував начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.


Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують співучасника злочину, за який чоловікам загрожує до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Дивіться: У столиці свідки злочину допомогли затримати автомобіль підозрюваних у розбійному нападі


Нагадаємо, біля залізничного переїзду у селі Княжий Міст Мостиського району Львівської області дівчина потрапила під потяг.
Як повідомляв Знай.ua, відео масової бійки у тролейбусі схвилювало мережу.
Також Знай.ua писав, іномарка врізалася у машину швидкої допомоги.