Правоохоронцям вдалося затримати злочинця, який організував схему з вивезення жінок за кордон у сексуальне рабство

Як відомо, затримали підозрюваного на пункті пропуску "Нові Яриловичі" Чернігівської області 25 жовтня.


Відомо, що чоловік відправляв дівчат до Німеччини, де їх використовували для сексуальної експлуатації. На цей раз готували в рабство трьох українок. Інформація про затримання з'явилася в Фейсбуці. Подію прокоментував помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Повідомляється, що під підозрою один із зловмисників був з літа 2018 року. Його не могли спіймати на гарячому і висунути звинувачення.
Схема сексуального рабства була досить простою. Дівчатам пропонували легально заробляти, отримувати гідну заробітну плату. Оскільки виїзд за кордон з метою підробітку не новина в наш час, ні в кого не виникало підозр. В підсумку це виявлялося тим, що вони виявлялися в борговій ямі, а щоб відпрацювати борги і змушували надавати сексуальні послуги.


Під час обшуків були знайдені мобільні телефони, техніка, інші докази причетності затриманих до скоєного.
На щастя, злочинців вдалося затримати.

Їх звинувачують за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 ККУ ("Торгівля людьми або іншу незаконну угоду щодо людини").

Відомо, що в такому випадку підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі. Зараз правоохоронці продовжують досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше кладовище сексуальних рабинь випадково виявили в Росії: моторошні фото.


Як повідомляв портал "Знай.uа" годували раз на добу: українські заробітчани потрапили в рабство.


"Знай.uа" писав, хлопця врятувало диво: історія про двох роках рабства потрясла Україну.