тролейбусі сталася масова драка, відео якої потрапило в мережі

Порушені і нервові пасажири спробували відірватися один на одному. Повідомляється, що подія сталася в Миколаєві посеред білого дня.


Найімовірніше, причиною такого переполоху стала напруженість українців, викликана цілим рядом причин. Незважаючи на те, що громадський транспорт – це завжди випробування нервів на міцність, такі курйози трапляються не так часто.

На думку коментаторів відео, таку поведінку людей можна пояснити складним економічним положенням в країні, відсутністю особистісних перспектив, нервозністю, яка останнім часом зустрічається у кожної другої людини. Найчастіше під гарячу руку потрапляють близькі люди і навколишній. Це відео – показник того, що люди не можуть тримати вести себе спокійно і вчасно віддалитися від конфліктної ситуації, навіть якщо така існує.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще


Стрес, обумовлений цілим рядом особистісних і зовнішніх факторів, можна долати іншими способами. Наприклад, психологи радять спокійну музику, заняття йогою, навіть читання. Людина повинна сам контролювати свою поведінку й не зривати всю злість на інших.


Повідомляється, що конфлікт спалахнув в миколаївському тролейбусі з номером "3032". У бійку вплуталися відразу кілька пасажирів, лише одиниці залишалися осторонь і намагалися якомога швидше покинути громадський транспорт.


Як коментує те, що відбувається сам автор відео, спочатку учасниками конфлікту стала жінка з дочкою, і кілька чоловіків. Потім з'ясовувати стосунки і доводити свою точку зору взялися й інші пасажири. Найцікавіше, що провокатором стала водій тролейбуса, яка під час всього, що відбувається продовжувала рух транспорту.

Нагадаємо, раніше неадекват на Хрещатику сильно покусав перехожих, ловили всій столицею.


Як повідомляв портал "Знай.uа" водій випадково став героєм після продажу машини, затримавши озброєного грабіжника.